PREGNANCY STORY

Zijn jullie in blijde verwachting? Proficiat! En willen jullie die laatste momentjes onder jullie beiden met die bolle buik nog eventjes laten vastleggen om voor eeuwig te koesteren? Geen probleem! Ook zwangerschappen doe ik graag. Hadden jullie ook graag een newbornshoot? Dan maak ik hiervoor graag een pakketprijs op maat.

Deze shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en dit kan op een locatie binnen of buiten naar keuze. Heb je graag nog wat extra variatie in de foto's? Bij deze sessie is er ook ruimte voor 3 kledingwissels indien de locatie het toelaat.

Heb jullie al een leuke locatie in gedachten? Dan kom ik met plezier naar daar. Weten jullie zelf geen leuke plek? Dan zoeken we er toch gewoon eentje uit? Ik heb een hele lijst met leuke locaties!

Investering:

➳ 225 euro zonder album

➳ 275 euro met album*

Inclusief btw en in de shoot zitten 10 beelden inbegrepen met de mogelijkheid om meer beelden aan te kopen via de online galerij.

* Een album ter waarde van 75 euro is 15 x 15 cm groot en telt ongeveer 10 pagina's, inclusief gravering/laser van jullie namen of initialen op de omslag van het album 

Vertel me hier wat jullie gedachten hebben en wat ik voor jullie kan betekenen.

Hebben jullie al een locatie of datum? Plan dan hier jullie fotoshoot in.