PERSONAL STORY

Kan je Instagram wel een update en nieuwe foto's gebruiken? Heeft je zelfvertrouwen een boost nodig? Wil je een portfolio opbouwen of verder uitbouwen. Het maakt al niet uit welke reden er is, maar ik maak graag tijd voor jou met een gezellige babbel, we kunnen lachen en zwansen en maken er een leuk moment van. Je hoeft hiervoor ook zeker geen model te zijn, everybody shines in their own way!

Deze shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en dit kan op een locatie binnen of buiten naar keuze. Heb je graag nog wat extra variatie in de foto's? Bij deze sessie is er ook ruimte voor 3 kledingwissels indien de locatie het toelaat.

Heb je al een leuke locatie in gedachten? Dan kom ik met plezier naar daar. Weet je zelf geen leuke plek? Dan zoeken we er toch gewoon eentje uit? Ik heb een hele lijst met leuke locaties of lees de blog!

Prijslijst

Zonder album

€200

Met album *

€250

Upgrade naar 50 foto's

€50

Upgrade naar volledige galerij

* aantal foto's staat nooit vast op voorhand

€75

USB-stick

Doosje + USB-stick

€100

Harmonicaboekje

8 x 8 / 12 x 12 / 10 x 14

€25

Inclusief btw en in de shoot zitten 10 beelden inbegrepen met de mogelijkheid om meer beelden aan te kopen via de online galerij.

* Een album ter waarde van 75 euro is 15 x 15 cm groot en telt ongeveer 10 pagina's, inclusief gravering/laser van jouw naam op de omslag van het album

Vertel me hier wat je in gedachten hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je al een locatie of datum? Plan dan hier je fotoshoot in.