WEDDING: Your happily ever after

Allereerst wil ik jullie een dikke proficiat wensen! Een huwelijk is niet alleen een verbintenis tussen 2 personen, maar het is ook de belofte aan elkaar voor eeuwige liefde, trouw en geborgenheid.

Ik hou van de kleine details die de meesten ontgaan, ik hou van de emoties op zo'n dag - zoals de bomma die een traantje laat, en sorry bomma, maar waarschijnlijk heb ik het gezien en heb ik er een foto van genomen -, ik denk ook graag mee aan jullie dagindeling. Als jullie er eventjes niet uitraken, wil ik graag mijn ideeën, ervaringen en visie met jullie delen. Ik voel me steeds weer opnieuw vereerd om gevraagd te worden als fotografe op één van de belangrijkste dagen uit een koppel hun leven en ik ben dan ook met heel veel plezier jullie professioneel 3de wiel aan de wagen.

Hadden jullie op voorhand al graag geweten hoe een huwelijksreportage bij mij er aan toe gaat en wat jullie kunnen verwachten? Dan is misschien een verlovingsshoot vooraf geen slecht idee om te zien of we een match zijn? Pittig detail: een verlovingsshoot is eigenlijk voorspel, dus dat beloofd nog een spannende avond te worden achteraf if you know what I mean...

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek via Zoom kunnen we zien of we een match zijn en of de hele vibe goed zit. Ik vind een eerste gesprek heel belangrijk want ik loop ten slotte mee op de belangrijkste dag van jullie leven en dan moet de vibe wel goed zitten. Wil je nog extra informatie? Dan kan je hieronder de brochure downloaden.

Prijslijst

Intimate wedding

2 uur + online gallerij

€350

Basic wedding

4 uur + online galerij + mini album

€700

Deluxe wedding

6 uur + online galerij + mini album

€1050

Premium wedding

8 uur + online galerij + medium album

€1400

Platinum wedding

12 uur + online galerij + large album

€2100

Harmonicaboekje

8 x 8 / 12 x 12 / 10 x 14

€25

USB-stick

Doosje + USB-stick

€100

Upgrade USB-stick

Zit er een groot album bij jouw pakket? Dan kan je deze laten upgraden zodat de USB-stick mee in de bewaardoos van het album past

€75

Prijzen zijn inclusief btw, verplaatsingskosten en alle bewerkte beelden zowel in websize als hoge resolutie.

Hebben jullie meer of minder uren nodig? Geen probleem! Dan maak ik graag een offerte op maat voor jullie!