LOVE STORY: Couple - engagement

Zijn jullie net een koppel of al eventjes samen en hebben jullie graag mooie foto's van jullie beiden samen? Dan sta ik graag voor jullie klaar!

Of zijn jullie pas verloofd en hadden jullie graag foto's om dit heuglijke nieuws met familie en vrienden te delen of om op de aankondiging, save the date-kaartjes of zelfs voor op de uitnodigingen te gebruiken? Of moet de vraag nog gesteld worden, maar willen jullie van dit moment ook graag foto's? Then I'm your girl! Een verlovingsshoot is trouwens ook de ideale moment om elkaar beter te leren kennen wanneer jullie me ook boeken voor jullie huwelijk. Hiervoor maak ik trouwens graag een pakketprijs op maat.

Deze shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en dit kan op een locatie binnen of buiten naar keuze. Heb je graag nog wat extra variatie in de foto's? Bij deze sessie is er ook ruimte voor 3 kledingwissels indien de locatie het toelaat.

Heb jullie al een leuke locatie in gedachten? Dan kom ik met plezier naar daar. Weten jullie zelf geen leuke plek? Dan zoeken we er toch gewoon eentje uit? Ik heb een hele lijst met leuke locaties of lees de blog!

Prijslijst

Zonder album

€225

Met album *

€275

Upgrade naar 50 foto's

€50

Upgrade naar volledige galerij

* aantal foto's staat nooit vast op voorhand

€75

USB-stick

Doosje + USB-stick

€100

Harmonicaboekje

8 x 8 / 12 x 12 / 10 x 14

€25

Inclusief btw en in de shoot zitten 10 beelden inbegrepen met de mogelijkheid om meer beelden aan te kopen via de online galerij.

* Een album ter waarde van 75 euro is 15 x 15 cm groot en telt ongeveer 10 pagina's, inclusief gravering/laser van jouw naam op de omslag van het album

Vertel me hier wat je in gedachten hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je al een locatie of datum? Plan dan hier je fotoshoot in.